divendres, 3 d’abril del 2020

Prepareu-vos per més propostes!!!


Bon divendres famílies!!!

Ja tenim moltes més propostes per vosaltres...a veure què us semblen!!!
Us recordem que al final de la publicació ja podeu deixar el vostre comentari de si us han agradat...o no!!😅 Estem obertes a qualsevol millora pels nostres infants.

Ens heu comentat alguna per a mail de  les coses que també feu a casa per iniciativa vostra, com ara explicar un conte i passar la gravació al grup de washap de la l'aula, o un diari escrivint i enganxant imatges cada dia del què feu amb el vostre fill/a  per quan passi tot tenir un bonic record.
Us felicitem i us animen a seguir fent-ho.

Les nostres d'avui són:

Hem trobat una cançó molt bonica per cantar-la i dedicar-la als avis/es en aquests dies que no podem anar a veure'ls, ni abraçar-los...i que segur que us enlloren molt!!!

Els hi podeu passar per videotrucada,...aquests dies s'han posat al dia amb la tecnologia.

https://www.youtube.com/watch?v=LajOxsEonyE&feature=youtu.be

També sabem que passem moltes més estones a la cuina preparant menjars i ells/es segur que volen participar o passar l'estona allí amb vosaltres. Doncs us hem preparat tres propostes per fer en família a la cuina.

- quan feu comanda o aneu a comprar per fer verdura aprofiteu ara per compra-la per desgranar, com ara pèsols, faves, bajoques,...i després les podreu passar una estona ben divertida desgranant. A més, la psicomotricitat fina que faran amb els dits és molt bona.





- Podeu aprofitar per cantant cançons relacionades amb aliments. 
  Aquí us ensenyem una cantada per l'Anna!!




- I la tercera proposta també és per fer-la en família i després el resultat és aconseguir una pasta que l'infant podrà anar massant  i entretenir-se com un cuiner/a en el mateix espai mentre els altres també estant enfeinats  cuinant preparant algun àpat.






I ara, propostes per moure el cos a casa!!!
Suposo que com tothom ja ens les inventem per fer-ho, però hem trobat unes de divertides que ens ha fet gracia compartir vosaltres.

https://www.youtube.com/watch?v=9lyWs4UaInA&feature=youtu.be

Ja ens direu si us heu cansat molt!!!

Quan acabeu o per tenir una altre opció de fer moviments amb to el cos  us passem també aquesta gràfica d'exercicis de ioga per fer amb infants.







Continuem...

Una proposta molt interessant que pensem que a tots els nostres infants els hi agradarà.

La taula de la LLUM!

Aprofitem una taula de casa que la puguem col·locar a prop d'un endoll, busquem una manta o llençol fosc, les llums de nadal i cinta adhesiva. I ja la tenim!!!
Mireu a la Paqui que bé s'ho va passar!!!
Dins aquest espai es podeu passar estones molt màgiques.







































I ja per acabar, un nou conte explicat per la ELI!!!
"El Monstre de Colors". Per treballar posteriorment les emocions.
L'Eli també us proposa una activitat relacionada molt interessant.



El pròxim vídeo és el de l'activitat per fer després del conte.  Aquest ha estat gravat amb l'ajuda del seu fill LLuc, per aquest motiu potser la imatge surt bellugada, però hem de ser conscients que aquest dies treballant des de casa els nostres fills també volen participar. 😊





Res més per avui!!! Fins dilluns, bon cap de setmana!! Cuideu-vos i quedeu-vos a casa...ens en sortirem,... TOT ANIRÀ BÉ!!!

3 comentaris:

  1. Gracies a totes per les aportacions i per donar-me mes idees per passar aquests dies. Cuideu-vos

    ResponElimina
  2. Molt bona idea per fabricar la taula de Llum! Gràcies

    ResponElimina

Deixa un comentari