dilluns, 6 d’abril del 2020

La primavera des de casa!!!




Bona setmana!!! Com esteu? esperem que tots i totes seguiu igual de bé!!!

Ja estem de ple dins de la primavera i es nota, encara que sigui per la llum que ens entra per la finestra o balcó o si podeu gaudir de terrasseta, la temperatura també és més agradable i els insectes i ocells també ens ho indiquen. Per aquest motiu les educadores us hem preparat un nou vídeo per ballar i cantar sobre aquesta estació!





Aquests dies per casa, segurament alguna família aprofita per fer coses que abans del confinament no s'animaven per falta de temps o dedicació, com ara treure el bolquer a l'infant que creieu que ja està preparat.
Us passem un article de la Laura Estremera que ens parla molt clar  del tema i és molt interessant de llegir per si us esteu plantejant fer aquest pas amb el vostre fill/a o ja l'heu iniciat o no en teniu cap intenció perquè no el veieu encara preparat i sentiu pressió social per fer-ho.


http://actividadesparaguarderia.blogspot.com/2019/06/dejar-el-panal-y-el-control-de.html?m=1



Ara us passem imatges de propostes que hem escollit com interessants per confeccionar a casa pels nostres infants. Algunes d'elles l'hem confeccionat primer nosaltres per mostrar-vos que és fàcil de fer i de presentar.






Aquestes imatges són trobades del Pintaresc.



Aquesta és la mateixa proposta però feta a casa amb una capsa de sabates.




                                           


L'Aida s'anima't a fer a casa seva i amb el material que tenia disponible una proposta que vam trobar sobre un joc de fer caure una pilota per una filera  de gots enganxats a una finestra.  Ens informa  que millor que els gots fossin de cartró perquè la pilota no rebotaria tant al passar d'un got a l'altre.

Aquí teniu el vídeo de la proposta a la finestra.








Una altra proposta confeccionada també a casa  per  practicar amb la psicomotricitat de la mà i jugar a ser perruquers. Convindria disposar de tisores més adaptades als vostres infants.











I per acabar, avui us passem un nou vídeo de la Míriam Tirado, aquest molt més curtet, que ens parla  de buscar l'arrel de les crisis de conducta que poden tenir els infants en tants dies de confinament.


https://www.instagram.com/tv/B-MDuaoieZO/?igshid=13k6tczdz7bkg


Bé, us animem a seguir les nostres propostes i us avancem que per la pròxima publicació amb noves propostes convindria que poguéssiu disposar a casa d'oli d'ametlla o crema hidratant.

 Una abraçada a tots i totes i fins dimecres!!!


4 comentaris:

  1. Sí, hem aprofitat el temps i l'Elsa ja no porta bolquer 👏
    Gracies per les noves aportacions. Provarem de Fer alguna

    ResponElimina
  2. Es fan grans a casa també! La diana tambe ja no porta bolquer :-)
    moltissimes gracies per tantes propostes! Una abraçada molt gran a tototes les educadores. En especial a la Carme.

    ResponElimina
  3. Quina alegria llegir això!!
    La Diana s'ha fet gran.
    Molts petons i una abraçada per tota la família.
    Carme

    ResponElimina

Deixa un comentari