dimecres, 15 d’abril del 2020

Hola...el bloc no s'atura.🙋


Hola!!! Com va per casa?
Nosaltres continuem amb les mateixes ganes de compartir propostes amb vosaltres, ens ajuda a  pensar que així no perdem el contacte i els nostres infants ens tenen ben presents des de la distància!!!

Som-hi doncs!

1r.-Perquè no provem ara que comença a fer més bo a jugar a fer bombolles?

Potser  ja teniu els petits potets típics per fer bombolles i que son un gran recurs per passar una bona estona i practicar amb la bufera, però nosaltres us proposem per aquells infants que  encara no saben  bufar prou fort i precís aquesta proposta pels més petits.

https://www.pinterest.es/pin/566116615661531933/sent/?invite_code=0f6291d80ae545a09aeb80d9f2823033&sfo=1


i pels  ja més practicants del tema de  fer bombolles, aquest tutorial per aconseguir fer serps espumoses de colors.

https://www.youtube.com/watch?v=L20N0uuaLzc&feature=youtu.be

2n.- Ara confeccionem joguines per deixar anar la imaginació i  tàctilment molt agradables pels infants, a més són lleugers i molt fàcils de manipular.









Ara seguint amb la confecció de materials o joguines amb materials que tenim a casa i amb els que els infants poden gaudir bones estones amb ells, us passem un vídeo on la Núria us explica com fer un "ós" amb un simple drap de cuina.




3r.- Si us vau animar a fer la taula de la llum, ara la Paqui us torna a proposar un nou ús de l'espai de sota de la taula de joc de descobrir i experimentar.







I ara per acabar us passem un article sobre 14 consells per passar millor el confinament. 
Segurament que ja n'heu llegit més d'un,  però aquest l'hem trobat que ens aconsella actituds i accions molt pràctics i no està malament tornar-los a tenir en compte, ara que ja portem forces dies i les energies i el sentit comú ens pot minvar.



Adéu!!!! Ens retrobem divendres. Una abraçada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa un comentari