dijous, 30 d’abril del 2020

Acomiadem aquest abril tant especial!




Bon dia, seguim...

Recordant les trobades dels infants amb l'Oxanna us passem un vídeo on podeu escoltar un conte molt senzill de llengua anglesa...




El podeu buscar i imprimir les imatges i escoltar l'àudio, o qui estigui molt interessat es pot trobar a les llibreries.


Nova proposta per confeccionar amb un element reciclat per casa. Tubs de cartró.




Ara us mostrem una activitat molt senzilla i casolana però molt adequada per jugar amb els vostres infants  i sense adonar-se'n i de manera divertida a aprendre l'acció d'aparellar, classificar, discriminar colors, formes,...i de col·laborar en tasques domèstiques.




    aparellar mitjons 002



Us hem confeccionat un vídeo per mostrar-vos com podeu presentar als vostres infants la cançó del "Peix peixet" a casa,  amb la vostra veu i amb un llençol, un retall de paper en forma de peix enganxat a un fil i una canyeta per fer-lo bellugar al ritme de la cançó.





Recordeu, ens agradaria que no mostreu el vídeo als vostres infants, si no que li presenteu vosaltres tal i com us ho ensenya la Carme .



I per acabar, avui us deixem un article que volem compartir per si us interessa  informar-vos una mica més sobre el joc i el moviment lliure.




Bon cap de setmana, ens retrobem dilluns!!!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa un comentari