dilluns, 30 de març del 2020

Iniciem uns nova confisetmana!!!



Bona tarda famílies, com estem?
Esperem que tots i totes dins del confinament estigueu bé de salut, això avui en dia és el més important.

Nosaltres estem totes bé i continuant la tasca educativa des de casa per poder oferir-vos més estones entretingudes i de recolzament familiar.

Iniciem una nova setmana amb moltes ganes d'animar-vos des del bloc!!!


Pels més grans de la Llar, i per aquells/es més petits que penseu que els hi pot interessar,  us passem l'enllaç de la cançó en anglès que l´Oxanna els hi posava sovint  els dijous quan venia a passar una estona a l'aula de les Llunes i dels Estels.
Creiem que així els farem recordar aquells moments a l'aula i a casa continuaran jugant/cantant amb anglès de manera divertida i en família.
A més moureu el cos!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ZanHgPprl-0&feature=youtu.be

Pels més petits també hem pensat una cançó més adaptada i que les educadores també els hi canten sovint. És la dels "Els petits titelles". A més, és habitual que aquests dies els infants ens vegin amb guants i d'aquesta manera volem que observin que poden servir  per una activitat més divertida.
També podeu agafar idees per quan porteu guants per protegir-vos, els transformeu en titelles.

https://www.youtube.com/watch?v=F0XQgkGODkY&feature=youtu.be



A la Llar a les aules tenim unes nines de roba fetes per les educadores. Hem buscat el tutorial on vam agafar la idea i us el volem compartir per si algú de vosaltres us animeu a fer-ne, i inclús amb els més grans us poden ajudar a confeccionar-la al seu gust.

Podria  ser la nina del confinament i buscar-li un nom ben bonic amb l'infant

https://www.youtube.com/watch?v=od4ot_t-8a4&feature=youtu.be


Ah i també aprofiteu tasques de casa que segurament els més grans ja poden realitzar per fer-los sentir  responsables i col·laboradors durant el dia.
Sempre de manera divertida, aconseguint que  li vingui de gust fer-ho, no com obligació, així aconseguirem que amb el temps ho facin de manera autònoma.




I per últim avui us volem mostrar com podeu convertir durant una estona una habitació de la casa en una aula amb diferents propostes d'experimentació. La podeu muntar mentre ells/es estan dormint i quan es despertin  que sigui la sorpresa del dia!!!

Aquí teniu al Vador gaudint amb la seva germana d'aquest espai.