dimarts, 24 de març de 2020

L'equip educatiu en període de confinament!!!Benvolgudes famílies des d'aquest bloc us anirem acompanyant en aquests díes difícils de confinament a casa amb els vostres fills/es per poder passar estones més entretingudes i de recolzament emocional.

De part de tot l'equip, una abraçada molt forta i esperem retrobar-nos ben aviat!!!


COMENCEM:

- Us proposem que reserveu demà a les 18h per poder gaudir d'un concert en directe de la Dàmaris Gilabert a  https://www.youtube.com/user/damarisgelabert?app=desktop.
Si us  heu divertit cantant i ballant amb el vostre infant el pròxim dimecres hi torneu!!!

- Per les mames i papes, que també us heu de cuidar emocionalment aquests dies per poder cuidar  i atendre positivament  als fills que esperen molt de vosaltres en aquests dies, us proposem que quan disposeu una estona (1h), potser quan facin la migdiada o al vespre, que  us dediqueu a escoltar els consells que ens explica la Miriam Tirado en aquest vídeo que va fer en directe fa uns dies.  https://www.miriamtirado.com/coronavirus-como-vivir-esta-crisis-de-una-forma-consciente-y-serena/

- Us oferim un conte explicat per l'educadora Elisabet de l'aula de les Llunes. Esperem que els infants la reconeguin i els hi agradi.