dilluns, 11 de maig del 2020

Que entenem per autonomia.



Bona tarda, com us hem anat explicant en altres publicacions, l'equip amb el confinament des de casa, estem fent un treball de recerca de totes aquells articles, xerrades, publicacions i vídeos que ens ajudin a millorar la nostra tasca i atenció als infants i les seves famílies, i  a continuar formant-nos en la nostra metodologia de treball.

Dins d'aquesta recerca hem estat escoltant diferents especialistes i professionals de la materia i hem trobat una conferència del psicòleg valencià Alberto Soler Sarrió, que considerem tant interessant i tant instructiva que hem decidit que tota la publicació d' avui la dediquéssim només a convidar-vos a veure aquesta xerrada de 30 minuts.

Per tant, avui no pengem cap activitat ni proposta a confeccionar, ni cap suggeriment, ni article a llegir,...sino a gaudir d'aquesta xerrada que us pot ajudar moltíssim  a clarificar dubtes i neguits que de vegades sorgeixen en la criança dels nostres infants.

Dura només 30 minuts, dediqueu-vos aquesta estona, tranquil.lament i sense interferències, per escoltar a aquest psicòleg on explica les coses ben clares i de manera raonada i on diversos estudis avalen tot el que ell ens explica.


 https://www.youtube.com/watch?v=vyfy8JO7eqo&feature=youtu.be


Ja ens direu si us a agradat i si us pot ajudar tot el que heu escoltat!!!

SALUTACIONS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa un comentari